Körfez İskenderunspor, Ofspor’u Eli Boş Gönderecek

0
53

körfez iskenderunspor5Körfez İskenderunspor yarın 5 Temmuz Stadında Ofspor’u konuk edecek. Mavi-Turunculular, Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu öncülüğündeki hazırlıklarını bugün tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Hünkaroğlu, bu hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Ofspor’u eli boş göndermenin hesaplarını yaptıklarını belirtti.

Kötü sonuçlar aldıklarını ancak bunu telafi edeceklerini kaydeden Hünkaroğlu; “Yeni bir takım oluşturduk ve bu takımın tam anlamıyla oturması için birkaç hafta geçmesi gerekiyor. Takım olarak Keçiörengücü karşısında kötü bir futbol oynadık. Ancak as futbolcularımızın da takıma dönmesiyle istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Cumartesi günü saat 15.30’da Ofspor ile yapacakları karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Hünkaroğlu; “Sakat futbolcularımızın düzelmesiyle birlikte iyi futbolumuzu galibiyetlerle süsleyeceğiz. Taraftarımız az daha sabretsinler ve bizi desteklemeye devam etsinler” diye konuştu.

Öte yandan sakat olan futbolculardan Halil İbrahim Can ile sol kanat oyuncusu Emre Gümüşkaya’nın sakatlıklarının sürdüğü Gökhan’ın da idman eksiliği olduğu, sakatlığı biten Erbay’ın oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here