Körfez İskenderunspor ile Samandağspor Puanları Bölüştü!

0
163

Hatay Amatör Küme Süper Lig play-off karşılaşmalarında Körfez İskenderunspor ile Samandağspor 1-1 berabere kaldı. Günün diğer karşılaşmasında Antakya FK’yı 1-0 mağlup eden Reyhanlı Belediyespor, 11 puan ile liderliğini sürdürüyor…

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Lig play-off karşılaşmalarına ilimizin muhtelif sahalarında devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor ile Samandağspor 1-1 berabere kaldı. Hatay Bölgesi hakemlerinden Bekir Özçelik, Ahmet Fındık ile M.Ali Damlar’ın yönettiği karşılaşmada, temsilcimiz Körfez İskenderunspor’un golünü Mert Tekin, Samandağspor’un golünü ise Süleyman Şeb attı.

Reyhanlı Belediyespor Liderliğini Sürdürüyor

Play-off karşılaşmalarının bir diğeri Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynandı. Zorlu karşılaşmada Grup Lideri Reyhanlı Belediyespor, Antakya FK Spor’u 1-0 mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından Reyhanlı Belediyespor 11 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, 8 puan ile Samandağspor ikinci, 6 puan ile Antakya FK üçüncü sırada bulunuyor. Körfez İskenderunspor ise Samandağspor karşısında ilk puanına ulaşmış oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here