Körfez İskenderunspor, Hazırlık Maçında Kırıkhanspor’u Ağırladı

0
66

kırıkhanspor8Körfez 3 Golle Galip Geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, 3. Lig ekiplerimizden Kırıkhanspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. 1-0 geriye düşen körfez ekibi 15 dakika içinde bulduğu 3 golle hazırlık maçından galip ayrılmasını bildi.

Kentimizin 2. Lig temsilcisi Körfez İskenderunspor ikinci yarı hazırlıklarını İskenderun’da sürdürüyor. Mavi-Turunculu ekip, hazırlık devresi çerçevesinde hazırlık maçları da yapıyor. Geçtiğimiz hafta sonu üçüncü lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor ile karşılaşan Körfez İskenderunspor geriye düştüğü maçtan 3-1’lik skorla ayrılarak, iyi futbol adına ümit verdi.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan ve ilk yarısı 0-0 sona eren hazırlık maçının ikinci yarısına konuk ekip Kırıkhanspor atak başladı. Kırıkhan ekibi dakikalar 56’yı gösterirken, Oğuzhan Baykal ile golü de buldu.

Daha sonra toparlanan ve ataklar geliştiren Körfez İskenderunspor, 63. dakikada Murat Paluli’nin penaltıdan attığı golle beraberliği sağladı. 67. dakikada bu kez sahneye Kaptan Mehmet Öncan çıktı ve Mavi-Turunculu ekibi öne geçiren golü kaydetti. 78. dakikada ise son sözü Muhammed söyledi ve durumu 3-1’e taşıdı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kırıkhanspor ile Körfez İskenderunspor arasında oynanan hazırlık maçını Turuncu-Mavili ekip, 3-1 kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here