Körfez İskenderunspor, Erken Gelen Gollerle Yıkıldı

0
91

körfez iskenderunspor34Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor Gölcük deplasmanında 4-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. İlk yarısı 3-0 biten karşılaşmada Gölcük ekibi ikinci yarıda bir gol daha bularak Turuncu-Mavili ekibi eli boş gönderdi.

Gölcükspor deplasmanına umutla çıkan Körfez İskenderunspor erken dakikalarda gelen gollerle adeta yıkıldı. Körfez ekibi maçın henüz 2. dakikasında mağlup duruma düştü. Abuzer’in golü ile geriye düşen Körfez İskenderunspor 7. dakikada kalesinde bir gol daha görerek bir anda iki farklı geriye düştü.

körfez iskenderunspor35

Ender Acar’ın golüyle moral bulan ve rakip kalede daha çok görünen Gölcükspor ise 21. dakikada Yeldar Yamaç ile bir gol daha buldu ve oldukça rahatladı. Kalesinde ilk 20 dakikada 3 gol birden gören Körfez İskenderunspor devreye 3-0 mağlup girdi.

İkinci yarıda yine ev sahibi Gölcükspor’un etkili oyunu vardı. 48. dakikada 4. golü yine Abuzer ile bulan ev sahibi ekip, kalan dakikalarda adeta formalite maçı oynadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 4 golle kazanan Gölcükspor 3 puanın sahibi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here