Körfez İskenderunspor 3 Puana 3 Golle Ulaştı

0
68

körfez iskenderunspor11Hakemler: Ömer Murat Ülger*** Mehmet Küçük*** Muammer Uçar***

Stat: 5 Temmuz

Körfez İskenderunspor: Kadir*** Serdar*** Mehmet Yeniler*** Ömer*** (Dk 73 Edim**), Mustafa Serkan*** (Dk 64 Halil İbrahim**) Hamza**** (Dk 90 İlker*) Murat Kurt*** Mehmet Öncan**** Ersoy*** Murat Paluli*** Semih***

Kartalspor: Ozan* Anıl* Zafer* Onur* Mehmet* Sinan* (Dk 84 Melih) Savaş* (Dk 61 Gökhan*) Yağız* (Dk 52 Mesut*) Fırat* Hakan* Azad*

Sarı Kart: Mustafa Serkan, Ersoy (K.İskenderunspor), Mehmet, Onur (Kartalspor)

Gol: Dak. 26-89 Hamza, Dak. 50 Mehmet Öncan (K. İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ligdeki ikinci galibiyetini kendi evinde Kartalspor karşısında aldı. Karşılaşmanın her iki yarısında atılan gollerle konuk ekibi 3-0 yenen Körfez İskenderunsporlu futbolcular, elde ettikleri galibiyeti karşılaşmayı izleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e armağan ettiler.

Maça ev sahibi takım hızlı ve etkili başladı. Turuncu-Mavililer 24. dakikada Mehmet Öncan ile gole yaklaştı. Gelişen pozisyonda rakip Kaleci Ozan ile karşı karşıya kalan kaptanın sert vurdu, kaleciden dönen topu takip eden Hamza’nın gole giden topunu ise kafa vuruşu ile Zafer kornere çeldi. 26’da ise temsilcimiz aradığı golü buldu. Kazanılan köşe vuruşunu Ömer kullandı. Ceza sahsında topla buluşan Semih pasını defansın arkasına sarkan Hamza’ya verdi. Hamza çaprazdan vurdu: 1-0. İlk yarının son dakikalarında gelişen Kartalspor atağında Hakan’ın pasında topla buluşan Sinan bekletmeden vurdu, top direğin hemen üstünden auta çıktı. İlk yarı Körfez İskenderunpor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Skor üstünlüğü ile ikinci yarıya başlayan Turuncu-Mavili ekip, karşılaşmanın 50. dakikasında bir gol daha buldu. Sol kanattan gelişen atakta Ömer’in ceza sahası içersine indirdiği topla buluşan Mehmet Öncan, Kaleci Ozan’ın yanından topu ağlara gönderdi: 2-0. İkinci golden sonra gardı iyice düşen rakibinin üzerine giden Körfez ekibi rakip kalede tehlikeli pozisyonlar geliştirdi. Dakikalar 89’u gösterdiğinde bir kez daha sahneye çıkan Hamza, Mehmet Öncan’ın ceza sahası içerisine gönderdiği ara pası alarak bekletmeden kaleye gönderdi: 3-0. Maç bu skor ile son buldu.

Puanını 10’a çıkaran Körfez İskenderunspor, lig sıralamasında bir kademe daha yükselerek, 16. sıraya yerleşti. Turuncu-Mavili ekip, sahasında devirdiği Kartalspor’un üzerine çıkmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here