Körfez İlk Yarının Son Maçını Galibiyetle Kapatmak İstiyor

0
62

körfez iskenderunspor35Asbaşkan Tufan; “Yeni Takviyelerle Daha İyi Yerlere Geleceğiz!”

Hafta sonunda 5 Temmuz Stadında Aydınspor’u konuk edecek olan 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, zorlu maçın çalışmalarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor.  Bu önemli karşılaşma öncesinde tüm futbolcuların morallerinin yerinde olması teknik heyeti sevindirirken, takımda sakat ve cezalı futbolcu da bulunmuyor.

 Körfez İskenderunspor Asbaşkanı Bekir Tufan, Aydınspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada taraftara moral verdi. İlk yarının son haftasında karşılaşacakları Aydınspor maçında taraftar desteğiyle galip gelmeyi arzuladıklarını kaydeden Tufan; “Alacağımız bu üç puan, bizim için çok önemli! Tüm futbolcularımız da bunun bilinci içerisindeler. Yönetim kurulu  arkadaşlarımızla bir araya gelerek önemli kararlar aldık.  Hocamız Ramazan Silin’in isteği doğrultuda devre arasında yapacağımız takviyelerle takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

körfez iskenderunspor36

Teknik Direktör Ramazan Silin ise zorlu karşılaşma öncesi yaptığı değerlendirmede; “Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Aydınspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimizle birlikte galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Bu karşılaşmada  taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcu bulunmamaktadır. Aydınspor maçının ardından ligin ikinci yarısı için basın mensuplara gerekli açıklamaları yapacağız” diye konuştu.

Körfez İskenderunspor’da Teknik Direktör Ramazan Silin’in yardımcılıklarını ise Taner Akbaş, Ayhan Yakar ile Bekir Yardımcı yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here