Körfez Gazetesinde 72’ci Yıl Heyecanı

0
28

İskenderun Körfez Gazetesi 72’ci yayın yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyor. Kentimizin kıdemli gazetelerinden olan Körfez gazetesi, 18 Ağustos 1950 yılında rahmetli Ahmet Perker tarafından kurulmuş ve yayın hayatına başlamıştı.

Gazetenin bugünkü imtiyaz sahibi Erdal Yılma, gazetenin 72. yaş günü nedeniyle yaptığı açıklamada, heyecanlı olduklarını belirterek; “Körfez Gazetesini bugünlere getiren, başta Kurucu İmtiyaz Sahibi Ahmet Perker olmak üzere, İmtiyaz sahipliği yapmış Mualla Perker hanımefendiye Allah’tan rahmet, yine İmtiyaz sahipliği yapmış Mehmet Kara’ya sağlıklı günler diliyoruz. Gazetemizin 72 yıl yaşamasında büyük özveri ve emeği olan gelmiş geçmiş tüm çalışanlarımıza, köşe yazarlarımıza, minnettarız. Bunlardan hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaşayanlara ise sağlık sıhhat diliyoruz. Geçmişten aldığımız güçle önümüze bakacağız, dün olduğu gibi yaşatmak için çaba sarf edeceğimiz Körfez Gazetemiz, sen çok yaşa!” dedi.

Körfez Gazetesinin 72. yayın yılı nedeniyle, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da gazete idarehanesini ziyaret ettiler.

Körfez Gazetesine yeni yaşında başarılar diliyor. Gazetenin basım ve yayınında emeği geçenleri kutluyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here