KKTC Bakanı Taçoy’dan Başkan Savaş’a Anlamlı Ziyaret

0
51

kktc-büyükşehirKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, önümüzdeki aylarda KKTC’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri, Hatay’daki yerel seçimler sonrası yaşanan ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi gibi gelişmeler değerlendirildi.

KKTC ile Hatay arasındaki iyi ilişkilerin arttırılması için birlikte çalışma sözünün verildiği görüşmede düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş; “Bakanımızın ziyareti bizi oldukça memnun etti. Kendisini ve heyetini Hatay’da görmekten dolayı çok mutlu olduk. Yakın zamanda gerçekleşecek seçimlerde kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah bu seçimler KKTC’de yaşayan Türk halkı için hayırlı olur. Bu güzel ziyaret için kendilerine teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda biz de kendilerini ziyaret ederiz” dedi.

Anavatan’da bulunmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Bakan Taçoy; “Hatay’a adım attığımız ilk andan itibaren beni ve ekibimi ilgiyle ağırladığınız için teşekkür ederim. Hatay’ın ve Başkan Bey’in Kıbrıs’a olan yakınlığı, ilgisi bizi memnun ediyor. Başarılı, seviyeli ve sevgiyle yaptığı hizmetler Hatay halkı için bulunmaz fırsattır. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Başkan Savaş, Bakan Taçoy’a anlamlı ziyaretlerinden ötürü Hatay’a ait yöresel hediyeler takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here