Kızıl Körfez’den Tişört Tasarımı!

0
318

körfez iskenderunspor17Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un taraftar grubu Kızıl Körfez, maçlarda bir grup olduklarını göstermek ve tribünlere görsel bir güzellik katmak için yeni tişört tasarımı hazırladı.

Sosyal paylaşım sitesinden kendi grubuna ve tüm sporseverlere çağrıda bulunan Kızıl Körfez taraftar grubu yönetimi isteyen her taraftarın bu tişörte sahip olabileceğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi;

“Arkadaşlar; tribünde takımımız destekleyen taraftarlar olarak her birimiz farklı-farklı kıyafetler hatta ve hatta başka takım formalarıyla gelmekteyiz. Hem bir grup olduğumuzu göstermemiz açısından, hem de tribünde görsel olarak güzel bir görüntüye sahip olabilmemiz için tişört tasarımını hazırladık.

Bu tişörtlerden almak isteyen arkadaşlar için ön sipariş oluşturmaktayız. Ürünün maksimum bedeli 45 TL’dir. Ancak üretim için yeterli sayı (50 ve katları) sağlanır ise ürün bedeli düşecektir.

Bu tişörte sahip olmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Ekim’dir. Belirtilen tarihe kadar tişörtün ödemesini yapan arkadaşlara, sayının üretim için yeterli olması durumda, alınan fazla paranın iadesi yapılacaktır. Müracaatlar facebook sayfamızın sayfanın mesaj bölümüne yapılacaktır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here