Kızı Kaçan Baba Katliam Yaptı

0
118

Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kırıkhan’da kız kaçırılmasına yardım ettiğini ileri sürdüğü ailenin evini basan H.G. adındaki şüpheli, aynı aileden 4 kişiyi öldürdü 2 kişiyi de yaraladı.

Alınan bilgilere göre, kızının kaçırıldığını öğrenen H.G., kaçırılma olayına yardım ettiği ileri sürülen kaportacı Nuri Harbelioğlu’nun (47) evini bastı.

Gece evine gelen H.G. kızının sevdiği gençle kaçtığını öğrendi. H.G, gece saat 02.00 sıralarında, daha önce kızını istemeye gelen Harbelioğlu ailesinin yaşadığı eve gitti. H.G. burada ev sahibi Nuri Harbelioğlu ile tartışmaya başlayınca yanında getirdiği pompalı tüfek ile ateş açtı. İlk anda Nuri Harbelioğlu’nu öldüren cinayet zanlısı H. G. daha sonra evde bulunanlara rasgele ateş açmaya başladı. Zanlı H. G. olaydan sonra pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak kaçtı.

Silahlı baskında Nuri Harbelioğlu, eşi Songül Harbelioğlu (46) ile çocukları Sedat (23), Sinan (16) hayatını kaybederken, Gizem (25) ve Uğur Harbelioğlu (3) da yaralandı. Yaralanan kardeşlerin kaldırıldığı Antakya MKÜ Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ölen ve Öldüren Arkadaştı

Hayatını kaybeden Nuri Harbelioğlu ile cinayet zanlısı H. G.’nin arkadaş olduğu ortaya çıktı. Nuri Harbelioğlu, birkaç gün önce bacanağının oğlu Özkan için H. G.’nin evine giderek kızını istediği ancak, H. G.’nin bu isteğe olumlu cevap vermemesi üzerine, Özkan adlı kişinin önceki gün kızla birlikte kaçtığı öğrenildi. Cinayetten sonra kaçan H. G.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here