Kıyasıya Mücadelede Dostluk Kazandı!

0
99

ülkü ocakları1Ülkü Ocaklarının Düzenlediği Futbol Turnuvası Sona Erdi

İskenderun Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Cihan Kurt Futbol Turnuvasının finali geçtiğimiz hafta sonu kıyasıya çekişmeye sahne oldu. Cemnur Halı Sahada gerçekleştirilen futbol turnuvasının final maçını, MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve son yılların ülkü ocakları başkanları izledi.

Bir hafta süren futbol turnuvasının finalinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ile Şemsettin Mursaloğlu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği maçın finalinde her gün maç yaparak finale kalan iki takımın da yorgun oldukları gözlenirken yine kıyasıya bir mücadele yaşandı.

ülkü ocakları2

Basın mensupları maça iyi başlamasına rağmen yaşanan sakatlıklardan dolayı eksik oynamak durumunda kaldı. Diğer finalist Şemsettin Mursaloğlu Lisesi ise genç takım olmasının avantajını kullanarak oynadığı maçı 7-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçın arından düzenlenen kupa merasiminde konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Musa Salık; “Bu turnuvamızda bizlere destek olan Yıldırım Alpay ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu konuda sahada dostluk kazandı. Skorda ise Şemsettin Mursaloğlu Lisesi kazandı. Kendilerini tebrik ederken bu turnuvaya renk katan İskenderun Gazeteciler Cemiyetini de kutluyorum. Finalde yenildiler ancak iyi mücadele ettiler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here