Kırıkhanspor’dan 2. Devreye Hızlı Giriş

0
57

kırıkhanspor14Ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, evinde ağırladığı ve ligin üst sıralarını zorlayan Erzincan Refahiyespor’u eli boş gönderdi. Zorlu geçen karşılaşmanın her iki yarısında attığı gollerle rakibini 3-0 yenen Kırıkhanspor, bu galibiyet ile iyi bir seri yakalamak istiyor.

Kırıkhan Şehir stadında geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmaya ev sahibi Kırıkhanspor, arzulu ve istekli bir şekilde başladı. ilk çeyreğin ardından oyunu rakip kaleye yığan Kırıkhanspor, karşılaşmanın 28. dakikasında gole ulaştı. Sol kanattan Semih ceza alanına girdi ve sert vurdu, defanstan dönen topu Semih tamamladı: 1-0. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya biraz tutuk başlayan Kırıkhanspor’un kalesine yüklenen konuk ekibin en etkili pozisyonu 58’de geldi. Sol taraftan ceza sahasına giren Okan’ın güzel vuruşunu Kaleci Ömer aynı güzellikte, 90’dan çıkarttı. Daha sonra hakimiyeti eline alan Kırıkhanspor ancak 88. dakikada rahatladı. Himmet sağ taraftan sürüklediği topu ceza sahasına ortaladı, topla buluşan Nevzat’ın gelişine vurdu: 2-0.

Karşılaşmanın normal süresi tamamlanıp uzatmalara geçildiği dakikalarda yine sahneye çıkan Himmet, sürüklediği topu bu kez İlhan’ın önüne çıkarttı. Boş pozisyondaki İlhan, topu kaleci  Emir’in altından filelere gönderdi: 3-0.

Golden sonra karşılaşmada ikinci sarı kartını gören Semih, oyun dışı kaldı ve maç Kırıkhanspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Elde edilen bu galibiyetin ardından takıma gönül veren taraftarlar Kırıkhansporlu futbolcuları tribüne çağırarak, alkışladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here