Kırıkhanspor’da Futbolcular Hırs Küpü

0
87

kırıkhanspor25Spor Toto 3. Lig 1. Grupta, kurduğu iddialı kadroyla zirveye göz diken Kırıkhanspor’un 2. etap kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde devam ediyor. Eski ve yeni futbolcuların bir birleriyle kaynaşması teknik heyet ve yönetimi sevindirirken, çalışmaların 18. gününde kamp kadrosunda bulunan tüm futbolcuların bir hayli hırslı olmaları dikkat çekiyor.

Çalışmalar hakkında konuşan Kırıkhanspor Teknik Direktörü Mehmet Çetin; “Yeni sezon öncesinde iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Futbolcularımızın birbirleriyle uyumlu çalışması bizleri sevindiriyor. Ligin ilk haftasından itibaren taraftarlarımız karşısında iyi futbol sergileyerek mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Takım Kaptanı Ömer Kısa ise yaptığı değerlendirmede; “Kamp çalışmalarımız neşe içerisinde geçiyor. Arkadaşlarımızla birlikte kampımızın kalan kısmında daha da fazla çalışacağız. Ligin ilk haftasında sahadan galibiyetle ayrılarak lige üç puanla başlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Gümüşhane ile Hazırlık Maçı

Öte yandan, Sarı-Lacivertli ekip Kızılcahamam Patalya Otel Tesislerinde yapılan özel karşılaşmada Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kaldı. Kırıkhanspor önümüzdeki günlerde özel karşılaşmalar yapmaya devam edecek. Teknik Direktör Çetin, Gümüşhanespor karşılaşmasında kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here