Kırıkhanspor’a Yeni Yönetim!

0
190

kırıkhanspor1Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor’da geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonunda takımın başına yepyeni bir yönetim geldi. Tek listeyle gidilen kongre sonunda başkan seçilen Hacı Kocacık, yeni sezonda kentimizi en iyi şekilde temsil edecek bir kadro oluşturacağını belirtti. Kırıkhanspor tesislerinde gerçekleştirilen kongreye büyük ilgi gösterildi.

Belediye Başkanı Murat Sakman, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Meto, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, eski başkanlardan  Mete İçcan ve Ali Tekin’in de katıldığı kongrede konuşan bir önceki dönem başkanı Halil Yılmaz; “Kırıkhanspor’un  çok büyük borcu yok. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte Kırıkhanspor’un başarılı olması için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Hiçbir  masraftan kaçınmadık. Benim, Mete İçcan dönemi ile bu dönemden olan tüm alacaklarımı kulübe bağışlıyorum. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

Taraftarların  konuşmaları ardından seçimlere tek liste ile gidildi ve Hacı Kocacık başkanlığında oluşturulan yeni yönetim iş başına getirildi. Kırıkhanspor’un Yönetim Kurulu  şu isimlerden oluştu: Hacı Kocacık, Turhan Hırfanoglu, Harun Dokgöz, Resul Yıldırımhan, Orhan Karaterzi, Mehmet Biçer, Mehmet Bankir, Mehmet Çekinmez, İnönü Mehmet Bilgin, Ali Hikmet Kıvrak, İsmet Öz, Bekir Mutluer, Mustafa Karakuş, Dursun Akan, Erol Çelik.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here