Kırıkhanspor’a Şeffaf Yönetim!

0
215

kırıkhanspor48Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhanspor’u kanatlarının altına aldı. Kulüp yönetimi, Başkan Yavuz’un talimatıyla, gelir ve giderleri her ay sonunda basın yoluyla kamuoyuna açıklayacak. Ayrıca alt yapıya önem verilerek, takımın iskeleti de bölgemizdeki genç yeteneklerden oluşturulacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kırıkhanpor’da, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Kulüp Başkanlığına Sait İlçin’i, Genel Kaptanlığa da Veli Özdoğan’ı getirmesinin ardından ülkemizde ender rastlanan bir şeffaf yönetim modeli de hayata geçiriliyor. Alınan ortak karara göre, Kırıkhanspor’un geleceğini garanti altına almak için Başkan İlçin ve Genel Kaptan Özdoğan, takımın gelir ve giderlerini her ayın sonunda basın mensupları aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirecek.

Kırıkhanspor’da yaşanan maddi kriz yeni bir yönetim modelinin hayata geçirilmesine vesile oldu. Kulüp Başkanı Sait İlçin ve Genel Kaptanı Veli Özdoğan’ın öncülük ettiği yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, bir takım önlemler alınması için girişimlerde bulundular. Ortak karar ile alınan ‘Şeffaf Yönetim’ uygulaması hayata geçirildiği takdirde, hem Kırıkhanspor’un geleceği garanti altına alınmış olacak hem de uygulama diğer spor kulüplerine örnek teşkil edecek.

Alt Yapıya da Önem Verilecek…

Göreve gelir gelmez Kırıkhanspor’un geleceğini garanti altına alabilmek için bir takım önlemler almaya karar veren Kırıkhanspor yönetimi, özellikle liglerin bitmesinin ardından, Kırıkhan ve Bölgesinde bulunan genç sporcuları, antrenörler ve basın mensupları aracılığıyla tesislere davet edilerek ‘Yaz Spor Okulları’ açılacak. Burada yetenekli sporcular Kırıkhanspor’un bünyesine dâhil edilecek ve küçük yaş kategorilerinde Hatay ilinde daha da fazla liglerde mücadele etmeleri sağlanacak. Bu uygulama ile yetişen gençler gelecek yıllarda Kırıkhanspor’un takım iskeletini oluşturmuş olacak.

Yönetim Taraftarlardan Tam Destek Bekliyor

‘Kırıkhanspor şahısların değil, tüm Kırıkhanlıların takımıdır’ mantığıyla yola çıkmayı hedefleyen İlçin ve Özdoğan, taraftarlara destek çağrısında bulunarak; “Takımımızı daha iyi yerlerde görmek istiyorsak, bundan sonra Kırıkhan Spor’a daha da fazla destek olmamız gerekmektedir” şeklinde konuştular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here