Kırıkhanspor Tempo Arttırdı

0
74

kırıkhanspor9Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor’un Antalya Belek’teki kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde devam ediyor. Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen kamp kadrosunda bulunan futbolcular tempo arttırdı.

Teknik Direktör Mehmet Çetin ise Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğiyle İstanbul’da yapılan  23. Uluslararası Antrenörler Gelişim Seminerine katıldı. Seminerin bitiminin ardından takımın Antalya’daki kampına katılan Çetin, ülkemizin çeşitli bölgelerinden aralarında Fatih Terim’in de bulunduğu çok sayıda ünlü teknik direktörlerin katıldığı seminerin faydalı geçtiğini söyledi.

kırıkhanspor10

İki Transfer Takviyesi

Öte yandan, Sarı-Lacivertli ekip 2 futbolcuyu daha renklerine bağlayarak kadrosuna güç kattı. Kulüp Başkanvekili Veli Özdoğan transferlerle ilgili yapığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız Sakaryaspor’un sağ kanat oyuncusu Güven Gürsoy ile Çanakkale Dardenelspor’un orta saha oyuncusu Cihat Kahraman ile sözleşme yaparak renklerimize bağladık. Bazı futbolcularla da görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Bu arada futbolcular menajer Alaattin Doğan’ın da katıldığı törenle imza attı.

Kaptan Ömer Kısa; “Ligi En İyi Yerde Tamamlayacağız”

Kırıkhanspor’un takım kaptanı ve kalecisi Ömer Kısa da yaptığı açıklamada; “Ligin ilk yarısında aldığımız talihsiz sonuçların ardından ligi istenilen yerde tamamlayamadık. İkinci yarıda yeni transfer edilen futbolcu arkadaşlarımızla birlikte kendimizi affettireceğiz. Bunun için kamp döneminde çok çalışmamız gerekiyor. Bunun da bilinci içerisindeyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here