Kırıkhanspor 2 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı!

0
198

kırıkhanspor2Yeni sezonda, hedeflerine ulaştıracak ve taraftarı coşturacak bir kadro oluşturma çabası içerisinde olan 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor, üst ligde futbol oynayan 2 futbolcuyu renklerine bağladı. Yimpaş Yozgatsporlu İlhan Aslanoğlu ile Alanyasporlu Mehmet Balban Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzaladı.

Nevşehir’de kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Kırıkhanspor’da teknik heyetin direktifleri doğrultusunda yönetim, eksik görülen mevkilere oyuncu transferini sürüyor. Bu sezon şampiyonluğu göğüsleyebilecek bir kadro kurmayı amaçlayan Kırıkhanspor yönetimi, 4 sezonda 3 kez takımlarına şampiyonluk coşkusu yaşatan Bülent Demirkanlı’yı takımın başına getirirken, önceki gün de 2. ligde forma giyen 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık, yapılan transferler hakkında verdiği bilgiler doğrultusunda, Yimpaş Yozgatsporlu İlhan Aslanoğlu ile Alanyasporlu Mehmet Balban ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Bu sezon taraftarları coşturacak, başarıya götürecek bir ekip oluşturma yönünde çaba sarf ettiklerini vurgulayan Kulüp Başkanı Kocacık; “1-2 futbolcuyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar bu oyuncularla anlaşmayı arzuluyoruz. Takım olarak çok iyi bir seviyeye gelmiş bulunmaktayız. Teknik direktörümüzün görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here