Kırıkhanlı Atlet Hatun Tuna Türkiye Kros Yarışmasına Katılacak

0
122

Zorlu Mücadele, Mutlu Son!

“Oklular Arası Türkiye Kros Şampiyonası”na katılmak için Mersin’in Silifke ilçesi Atayurt Beldesinde gerçekleştirilen koşuda sporcular oldukça zor anlar yaşadı. Kros yarışında ilimizi temsil eden Kırıkhan Lisesi öğrencisi Hatun Tuna 4.000 metre genç kızlarda 1’ci olurken, diğer sporcumuz Hatice Ünzir ise 3’cü oldu.

Yapılan kros yarışında ilk ikiye giren sporcuların, 20 Nisan’da Denizli’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olması katılımcılar için büyük önem taşıyordu. Belediye Koşu Parkuru’nda gerçekleştirilen yarışmaya 16 ilden yaklaşık 450 sporcu katıldı. Yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmada, sporcular dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Zor anlar yaşayan bazı sporcular, yarışmayı tamamlayamadılar.

İlimizi 4.000 metre genç kızlar kategorisinde temsil eden Kırıkhan Lisesi öğrencisi Hatun Tuna 1. olarak, şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Bir diğer Kırıkhan Lisesi temsilcimiz Hatice Ünzir ise 3. oldu ve şansını yitirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here