Kırıkhan’da Ömer Kısa Sevinci

0
129

kırıkhanspor35Yaklaşık 20 günden bu yana omzundaki sakatlıktan dolayı forma giyemeyen takım kaptanı Kaleci Ömer Kısa’nın bu hafta oynanacak olan Kızılcabölükspor karşılaşmasında kaleyi korumak istediği öğrenildi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’da, Cumartesi günü saat 14.30’da Kırıkhan ilçe stadında oynanacak Kızılcabölükspor maçının hazırlıkları Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürüyor. Kızılcabölükspor karşılaşması öncesinde takım kaptanı Kaleci Ömer Kısa’dan sevindirici haber geldi. Sakatlığını atlatan kaptan Ömer bu önemli maçta forma giyebilecek duruma geldi.

Yaklaşık 20 günden bu yana omzundaki sakatlıktan dolayı forma giyemeyen takım kaptanı Kaleci Ömer Kısa, bu hafta oynanacak olan Kızılcabölükspor karşılaşmasında kaleyi korumak istediği ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi. Fedakârlık yaparak kaleyi korumak için hazırlanan Ömer Kısa’nın bu jesti Sarı-Lacivertli takımda sevinçle karşılandı.

İlimiz temsilcisi Kırıkhanspor, bu karşılaşma öncesinde 8 puan ile 9. sırada bulunurken, Kızılcabölükspor da 10 puan ile 4. sırada yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here