Kimyeci, Boks Şampiyonasına Davet Edildi

0
61

boks şampiyonası9İskenderun’da gerçekleştirilecek Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasının organizasyonunu düzenleyen Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erender, beraberindeki heyet ile birlikte Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ziyaretinde bulundu.

Kimyeci’nin makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Temsilcisi Erender; “Bugün buraya Türkiye Boks Federasyonu ve Hatay Temsilciliği adına, şehrimizde ilk kez yapılacak olan Boks Şampiyonasına sizleri davet etmeye geldik. İlk kez bir ilçede yapılacak olan büyük turnuvayı inşallah başarıyla neticelendiririz. Gençlerimizin sokaklarda amaçsızca gezmesi yerine sporla devlete, millete faydalı olmalarını diliyorum. Bu doğrultuda spora ve sporcuya destek verirseniz çok memnun oluruz” şeklinde konuştu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise; “Milli sporcular yetiştiren bir temsilcilik olarak yaptığınız organizasyonu çok önemsiyorum. Organizasyonun başarılı olmasını temenni ediyor, böylesine büyük bir organizasyonu şehrimize getirerek kalkınma noktasında destek verdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Samimi bir sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarete, İl Temsilcisi Nuri Erender’in yanı sıra, Antakya Temsilcisi Hüseyin Zorkun, Fahri Temsilci Ahmet Yüksel, Güney İlleri Temsilcisi Burhanettin Durgunöz katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here