Kick Boks’ta Türkiye Derecesi

1
628

İskenderun Raks Spor Kulübü bünyesinde Kick Boks eğitimi alan Hatice Şimşek, Türkiye Minikler ve Yıldızlar Ferdi Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 2’cisi, Doğuş Akıncı da Türkiye 3’ncüsü oldu.

İskenderun Raks Spor Kulübü bünyesinde Kick Boks eğitimi alan sporcular, 21-23 Aralık tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen “Türkiye Minikler ve Yıldızlar Ferdi Kick Boks Şampiyonası”ndan derece ile döndüler. Kulüp bünyesinden 9 kişilik sporcunun katıldığı şampiyonada Hatice Şimşek Türkiye 2’cisi, Doğuş Akıncı da Türkiye 3’ncüsü oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen, yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye ikincisi olan Şimşek ve Türkiye üçüncüsü olan Akıncı, başarının mutluluğunu Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile de paylaştılar.

Kulüp Antrenör Serdar Keskin ile sporcuların annelerin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Civelek, sporda aile desteğinin şart olduğuna vurgu yaparak; “Sporla yakından ilgili olan çocuklarımızın derslerinde de başarılı olur. Kick boks, savunma amaçlı olduğu için insanın kendine olan özgüvenini artırıyor. Hayatta özgüven çok önemli, özgüveni olan insan işinde de başarılı olur” dedi.

Resmi olarak katıldıkları ilk müsabakada böyle bir başarı elde etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Antrenör Serdar Keskin ise; “9 kişi ile şampiyonaya katıldık. Hatice Şimşek ve Doğuş Akıncı’nın elde ettikleri bu başarından dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Tüm sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Bu başarılarımızı ileriki yıllara taşımak ve Türkiye 1’ciliğini elde etme gayesi içerisinde olacağız” diye konuştu.

Türkiye ikincisi olan Hatice Şimşek de ilk katıldığı resmi bir müsabakada heyecanlandığını ama buna rağmen Türkiye 2’ciliği elde ettiği için de mutlu olduğunu söyledi. Şimşek, emeği geçen başta hocası olmak üzere herkese de teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Antrenör Keskin, Belediye Başkanı Civelek’e, boks eldiveni hediye ederken, Başkan Civelek’de, başarılı sporculara eşofman takımı hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here