Kerimoğlu; “HATODER Ailesine Hizmet Etmekten Onurluyuz”

0
139

hatoder-düğün1Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri son üç hafta içinde dernek üyelerini mutlu günlerinde de yalnız bırakmayarak onlarla birlikte oldu.

Dernek üyelerinden Antakya ilçesi Anayazı Mahallesinde oturan Hurriyetoğlu ailesinin oğlu Ender’in, Defne ilçesi Sümerler Mahallesinde oturan Irmak ailesinin kızı Aslı’nın ve Altınözü ilçesinde oturan Kılınç ailelerinin oğlu Yusuf’un düğün törenlerine katılan Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu; “Dernek olarak amacımız, üyelerimiz arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma sağlamakla birlikte hasta ve hasta ailelerimizin mutlu günlerinde de yanlarında olduğumuzun mesajını toplumun her kesimine vermek bizler için önemlidir. Hatoder’in çalışma prensipleri ve tüzüğü gereği üyelerinin yanlarında olmak,  onlar arasında yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik sağlamak her türlü sorunlarını çözüme kavuşturmak düğün, cenaze vb. gibi iyi ve kötü günlerinde hasta ve hasta ailelerimizi sahiplenmek birlikteliğimizin en güzel örneğidir.

hatoder-düğün2

Hemen hemen her ilçeden üyeye sahip olan derneğimiz, yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalarla üyelerinin ve halkın gözünde gün geçtikçe güven veren, başarılarına başarı ekleyen bir sivil toplum kuruluşu olarak önemli, faydalı ve başarılı çalışmalar yürüterek, hastalara sahip çıkması dernek olarak ailemize verdiğimiz önemi ortaya koymaktadır. Dernek üyelerimize verdiğimiz önemin kendi ailemize verdiğimiz önem ve değerden hiçbir farkı yoktur, üyeler arasında bu çalışmalar böyle bilinmektedir. Bizler yönetim kurulu olarak gece gündüz demeden Hatoder ailesine hizmet etmekten oldukça mutlu ve onurluyuz” dedi.

Evlenecek genç çiftler ve aileleri de düğün merasimlerinde onları yalnız bırakmayan maddi ve manevi destekleriyle yanlarında olan Başkan Burhan Kerimoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here