Kent Konseyi 2. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

0
42

İskenderun Kent Konseyi 2. Genel Kurulu, Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurula, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, sendika, dernek ve oda başkanları katılım gösterdi.

Genel Kurulda ilk olarak divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Can Teymur, üyeliklere de Emir Selim Yazar ve Kemal Nadir Ünal seçildi.

Genel Kurulda açılış konuşması Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, göreve geldikleri günden bugüne yapmış oldukları çalışmaları ve bundan sonra hayata geçirecekleri projeleri slayt eşliğinde anlattı. Başkan Tosyalı’nın konuşmasının ardından kentimizle ilgili yapılan çalışmalarla ilgili video izletildi.

Daha sonra söz alan Kaymakam İskender Yönden de genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederken, yeni seçilecek yönetimede başarılar diledi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçim sonucunda İskenderun Kent Konseyi Başkan ve Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Asil Liste; Vahit Çalışır (Başkan), Levent Hakkı Yılmaz, Erol Akın, Nermin Yıldırım Kara, Kutlu Çelik, Nesrin Güler Okur, Ali Rıza Kekeç, İsa Taş, Helga Terbiyeli, Yavuz Selim Yanık, Ahmet Taştekin.

Yedek Liste; Bekir Durur, Cemil Çopur, Fatma Kaya, Neslihan Koç Okurlar, İdris Lelik, Ethem Ayseki, Musa Salık, Yahya Kılıç, Zahit Demir, Raşit Özyurt, Özhan Akgünlü. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here