Kent Gündeminden Kısa Kısa Haberler

0
63

gündem kısa1CHP İl Başkanı Mullaoğlu Bugün İskenderun’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Servet Mullaoğlu, bugün İskenderun’a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunacak. İlk olarak Çelik-İş Sendikasını ziyaret edecek olan Mullaoğlu, burada sendika yöneticileriyle görüşecek. Mullaoğlu daha sonra sırasıyla İskenderun Emniyet Müdürlüğü, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Hatay Basın Kulübü, Anadolu Basın Birliğini ziyaret edecek.

İTSO’dan Vergi Sunumu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu bir sunum organize etti. İTSO Meclis Üyesi Erol Aygen sunumların Şükrü Kızılot tarafından yapılacağını belirtti. Bugün, Şükrü Kızılot tarafından, ‘Vergi Kanunları ve Ticaret Kanunda Son Değişiklikler’, ‘Yeni Gelir Vergisi Kanunu Tasarısı’ konularında yapılacak olan sunum, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek.

İTSO Yönetiminden Kaymakam Ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçemizin sanayi ve ticaret alanındaki çalışmaları, projeleri ve ilerlemesi konularında sohbet edildi. Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu belirten Kaymakam Ali İhsan Su, Başkan Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Avcılar’dan Çelik İş’e Ziyaret

İskenderun Amanos   Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri Çelik-iş  Sendikası İskenderun Şube  yönetimini ziyaret ettiler. Sendikanın  İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, Şube Sekreteri  Hacı Gönül, Şube Mali Sekreteri  Tuncay Avcı’nın da bulunduğu ziyarette, İskenderun Amanos  Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç, her zaman Çelik-iş sendikasının yanında olduklarını belirtti. Şube Başkanı Metin Önde ise verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here