Kaymakam Yönden’den Anneler Günü Tebrik Mesajı

0
28

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, bu hafta sonu kutlanacak olan Annaler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Kaymakam Yönden mesajında, dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusunun hiç şüphesiz ki annelik olduğıuna vurgu yaptı. Yönden mesajında ayrıca şunları söyledi;

“Annelerimiz yaşamlarını çocuklarına adarken, ortaya koyduğu karşılıksız sevgi, özveri ve hoşgörü hayatımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken özel değerlerdir. Her türlü sorunumuzda sığındığımız, fikirlerini aldığımız, desteklerini gördüğümüz annelerimize, hak ettikleri sınırsız sevgi ve ilgiyi sunmak, gurur duyacakları fikir ve davranışları sergilemek onlara vereceğimiz en güzel ve en kalıcı hediye olacaktır.

Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz. Hayatımız boyunca yanı başımızda istediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri, bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.

Ellerinden Hürmetle Öpüyorum

Cenneti, annelerin ayakları altında gören bir inancın mensupları olan bizler, Millet olarak, her zaman olduğu gibi, sabır ve dayanışmayı, müsamaha ve fedakârlığı, birlik ve beraberliği, kardeşlik duygularımızın güçlenmesini ön planda tutuyoruz. Ülkemizin ve milletimizin huzurlu, mutlu ve daha müreffeh bir geleceğe ulaşabilmesi için annelerimizin kalbini hoş tutma hassasiyetini yaygınlaştırmaya özen gösteriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şahadete intikal eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan muhterem anneleri ve eşleri başta olmak üzere, başkalarının sağlığı için kendi can ve cananından feragat eden sağlık mensupları kahraman hanımefendiler ile her zaman, her yerde ve her şartta vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini temin ve tesis etmek üzere cansiperane görev yapan ayrıca da sosyal devlet anlayışı ve ahde vefayı düstur edinerek halkımıza gönül köprüsü kuran güvenlik güçleri fedakar hanımefendilerimiz ve bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyor, ellerinden hürmetle öpüyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here