Kaymakam Yönden Gaziosmanpaşa’ya Atandı!

0
88

Yaklaşık 4 yıldır İskenderun Kaymakamlığı görevini sürdüren İskender Yönden, İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na atandı.

İçişleri Bakanlığı kararıyla İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına ataması gerçekleştirilen İskender Yönden daha önce Hatay’ın Erzin ilçesinde 6 yıl görev yapmıştı. Aydın Didim ve Bursa Kestel’den sonra 2018 Kasım ayında İskenderun Kaymakamlık görevine atanmıştı.

İskender Yönden İskenderun’da yaklaşık 4 yıllık görev süresince koltuğunda oturan bir bürokrattan çok farklı bir kaymakam profili çizen, toplumun her kesimiyle diyalog geliştiren, Devlet ile insanları kaynaştırma özelliğiyle dikkat çekti, ilgi gördü.

İskender Yönden Kimdir?

1971 yılında Adana İli Kozan İlçesinde doğan Yönden, ilk, orta ve lise öğrenimini Kozan’da, lisans eğitimini ise 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

İskender Yönden, 27 Aralık 1996 tarihinde Adana Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliğine başladı. İngiltere’de yurtdışı stajını tamamladıktan sonra Adana Aladağ Kaymakam Vekilliği görevine atandı.  Kayseri Sarız, Siirt Şirvan, Osmaniye Toprakkale, Batman Kozluk, Hatay Erzin ve Aydın Didim ilçelerinden sonra 19 Ağustos 2017 tarihinden bu yana Bursa Kestel ve İskenderun Kaymakamı olarak görev yapan, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızca bilen İskender Yönden evli ve iki çocuk babası. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here