Kaymakam Su Belde ve Köyleri Ziyaret Etti

0
202

kaymakam belde ziyaret1İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Hatlar ile birlikte İskenderun İlçesine bağlı bulunan bazı belde ve köyleri ziyaret etti.

Belde ve köylerin ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Kaymakam Ali İhsan Su, yöre halkı ve köy muhtarları ile bir araya gelerek vatandaşlarımızın sosyal, ekonomik ve eğitim bakımından sıkıntılarının ve ihtiyaçlarının olup olmadığı yönünde bilgi aldı.

Kaymakam Ali İhsan Su, köy meydanında vatandaşlar ile sohbet ederek, ilçemize bağlı Belde ve köylerde gerçekleştirilen hizmetler ile proje aşamasında olan hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

kaymakam belde ziyaret2

Ziyaret programı kapsamında, Madenli Beldesi’nde yapım aşamasında olan Madenli Ortaokulu ile Işıklı Köyü’nde yapım aşamasında olan Işıklı Köyü İlköğretim Okulu inşaatlarına da incelemede bulunan Kaymakam Ali İhsan Su; daha modern, ferah ve huzurlu bir ortamda eğitim imkânı sağlamak amacıyla okul inşaatlarını tüm ayrıntılarıyla inceleyerek, eksiklerin tamamlanması konusunda ilgililere talimat verdi.

Belde ve köy ziyaretleri esnasında çocuklarla da yakından ilgilenen Kaymakam Ali İhsan Su, onlarla sohbet ettikten sonra çeşitli hediyeler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here