Kaymakam Su; “Atatürk Tüm İnsanlığın Saygısını Kazanmıştır”

0
58

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Atatürk’ün, tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir devlet adamı olduğunu vurgulayan Kaymakam Su; “Atatürk; ulusal bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin simgesi, ulusumuzun geleceğini her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağı ve bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet ve Cumhuriyeti armağan eden, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vuran, başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir devlet adamıdır.

Büyük Önder Atatürk’ü andığımız bu günde bizlere düşen görev; Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak ve Atatürk’ün işaret ettiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışarak, ülkemizi ve milletimizi birlik ve bütünlük içerisinde daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 74. yıldönümünde özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here