Kaymakam Özyiğit’ten İade-i Ziyaretler

0
291

kaymakam ziyaret9İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e ve İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan’a iade-i ziyarette bulundu.

Dörtyol Kaymakamlığı görevini yürütürken, İskenderun Kaymakamlığı’na atanan Hasan Özyiğit, ilçemizdeki görevine başlamış, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilemişti. Kaymakam Hasan Özyiğit de, iade-i ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Civelek’i makamında ziyaret etti ve bir süre sohbet etti.

kaymakam ziyaret10

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, iade-i ziyaretleri içerisinde İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan tarafından Deniz Üs Komutanlığı önünde karşılanan Kaymakam Hasan Özyiğit şeref defterini imzaladıktan sonra komutanlık makamına geçildi. Kaymakam Özyiğit, ziyaretin sonunda karargâh binasında kısa süreli bir gezinti yaptıktan sonra Deniz Üs Komutanlığı’ndan ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here