Kaymakam Demiryürek’ten İade-i Ziyaretler

0
84

Geçtiğimiz ay Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi” kapsamında İskenderun Kaymakamı olarak atanan Murat Sefa Demiryürek, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, iadeyi ziyaretlere başladı.

Kaymakam Demiryürek bu kapsamda, İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu. İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf Yıldırım ve Kısım Amirleri ile bir araya gelen Kaymakam Demiryürek, sorumlu oldukları bölgede genel asayiş durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, Jandarma Teşkilatı personellerimize tüm görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Kamu Hizmetleri Yerinde İncelendi!

İlçemiz Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne de ziyaret gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyaret kapsamında ilgili kurum müdürleriyle bir araya gelerek, kamu yararına yürütülen projeler ve genel olarak uygulanan kamu iş ve işlemlerine yönelik istişare yaptı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here