Katerina ve Apo Çiftinin En Mutlu Günü!

0
735

Kentimizin tanınmış ailelerinden Aytar Ailesinin değerli evladı Apo Aytar, Katerina Giray ile evlendi. Katerina ve Apo çifti, Ortodoks Kilisesindeki Nikâh Töreninin ardından, Begon Villa Düğün Davet’teki düğün töreniyle birlikte ömür boyu birlikteliğe adım attılar.

Alla ve Gökalp Giray’ın güzel kızları Katerina ile Semira ve Nebil Aytar’ın yakışıklı oğulları Apo dünya evine girdi. Genç çiftin Dini Nikâh törenleri, İskenderun Aziz Nikola Rum Ortodoks Kilisesinde gerçekleştirildi. Kilisedeki töreni Peder Dimitri Yıldırım yönetirken, birçok davetli de çiftin mutluluklarına ortak oldu. Tören sonunda çekilen zılgıtlar, törene renk getirdi.

Kilisedeki Nikâh Töreninin ardından, Katerina ve Apo çifti, davetlilerle birlikte Begon Villa Düğün Davet’te buluştu. Bir ömür boyu birlikteliğin ilk adımı olan imza töreninin ardından devam eden düğün töreni gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Aytar ve Giray Ailesi gece boyunca davetlilerle tek-tek ilgilenirken, konuklar da eğlenceleriyle genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Dünya evine giren Katerina ve Apo çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Aytar ve Giray Ailesini de tebrik ediyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here