Kartvizitte Yeni Dönem ‘Dijital Kart’lar!

0
57

Günümüzde pek çok şey dijitalleşme yolunda ilerlerken, insanların iletişim bilgilerini paylaşmak amacıyla kullandıkları ‘kartvizit’lerde dijitalleşmeye başladı.

‘Dijital Kart’lar oldukça kullanılışlı ve pratik olurken, içerisine istediğiniz her türlü bilgiyi de yerleştirmeniz mümkün.

Dijital Kart’ları geliştirerek bir ‘Dijital Dönüşüm Projesi’ gerçekleştirdiklerini söyleyen Aka Soft Bilişim Sahibi Girişimci Aytekin Akaya, dijital kartların kullanımından söz etti. Son zamanlarda klasik kartvizitler yerine insanların dijital kartları tercih ettiğini kaydeden Akkaya; “Dijital kart projesi bir dönüşümle başladı. İnsanların yığınla internette linklerinin olduğunu gördük ve bunu tek bir kartta toplamaya karar verdik. Şu anda da NFC sistemleri ile özleşince teknikte insanların iletişim bilgilerini bir anda karşı tarafa ulaştırmasını sağlıyoruz.

Bu Dijital Dönüşüm Projesi! İnternette bulunan insanların sosyal medya hesapları, katalogları, ürünleri, internet mağazaları, işbirliği mağazaları, hesap bilgileri, bunun gibi benzer tüm bilgilerini tek çatı altında toplayıp karşı tarafa ister bir kart aracılığıyla, ister bir etiket aracılığıyla ya da bunu link olarak kendi instagram biolinklerinde paylaşarak ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca sistemimiz kurumsal firmalarda kartvizit yerine geçiyor ve bu kartviziti takip edebiliyorsunuz, analiz edebiliyorsunuz, kaç kişiye okutturduğunu görebiliyorsunuz, hangi sürelerde baktıklarını görebiliyorsunuz. Kısaca kullanıp görmelerini öneririz.

Herkes bir dijital kartvizit yapıyor. Sosyal medya hesaplarını ekleyebiliyorsunuz, bu standart. Şu anda piyasada olan yirminin üzerinde firma var ancak bizim sistemimiz gün geçtikte gelişiyor. İster QR’a entegre, özel dosya, özel video ekleme gibi sürekli güncellediğimiz yeni özellikler oluyor. İnsanların geri bildirimlerini değerlendirip geliştirmeye devam ediyoruz.

Sınırsız paket halinde veriyoruz. Tekrar bir hosting ödemesi gerektirmeden, ister bir web sitesi olarak kullanıp, isterseniz bir evrak çantası olarak yani dijital bir çanta gibi düşünebilirsiniz bunu. İstediğiniz çoğu şeyi içerisine aktarabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir sistem” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here