Kardeşlerden Biri Şampiyon Oldu, Diğeri ise Küme Düştü!

0
1484

spor-hamza gürHamza Gür, Şampiyonlukta Pay Sahibi Oldu

Menajerliğini Alaatin Doğan’ın yaptığı ve İskenderun’da yetişen başarılı futbolcu Hamza Gür, sezonun ikinci yarısında Körfez İskenderunspor’dan gittiği 1461 Trabzon’un şampiyonluğuna attığı gollerle büyük katkı yaptı. Hamza’nın kardeşi Ömer ise aynı mutluluğu yaşayamadı.

2014-2015 Futbol Sezonu Spor Toto 2. Lig play-off karşılaşmaları finalinde Alanya Oba Stadında yapılan müsabakada İnegölspor’u penaltı atışları sonucunda 4-2 yenen 1461 Trabzon, play-off şampiyonu oldu ve PTT 1. Lige çıkan son takım oldu. Körfez İskenderunspor’un alt yapısından yetişen ve menajerliğini bölgemizin genç spor adamlarından Alaattin Doğan’ın yaptığı Hamza Gür, Bordo-Mavili forma ile attığı gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Hamza Gür’ün 1461 Trabzon’a transferine Alaattin Doğan öncülük etmişti.

1461 Trabzon’un şampiyonluğunun ardından kulübe tebrikler yağmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu, Trabzonspor ile Körfez İskenderunspor kulüpleri şampiyon olan 1461 Trabzon kulübünü birer mesajla tebrik ettiler.

Kardeşi, Hamza Kadar Şanslı Olamadı…

Öte yandan, Hamza Gür’ün takımı şampiyon olurken, yine futbolcu olan ikizi Ömer Gür’ün takımı Körfez İskenderunspor ise küme düşerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında Hamza Gür ile kardeşi Ömer Gür, Körfez İskenderunspor için ter döküyordu. Devre arası transfer döneminde Trabzon ekibine imza atan Hamza Gür, sezon sonunda şampiyonluk heyecanı yaşarken, kardeşi Ömer Gür ise Körfez ekibinde küme düşme şanssızlığı yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here