Kara’ya, Doğa ve Çevre Haklarından Sorumlu MYK Yardımcılığı Görevi

0
160

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oluru ile Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Doğa ve Çevre Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kara, bu öneriyi yapan MYK Üyesi Ali Öztunç ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Kara açıklamasında şunları söyledi;

“CHP Tüzüğünün 22. maddesi uyarınca, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyemiz Sn. Ali Öztunç’un önerisi, Kıymetli Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun oluru ile Doğa ve Çevre Haklarından Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Yardımcılığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir.

Bu görevi bana layık gören başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere ve Genel Başkan Yardımcım Sayın Ali Öztunç’a çok teşekkür ediyorum. Görevimin sorumluluğu ve bilinciyle mücadele edeceğimizi ve ülkemizin menfaatleri için çalışmalarımızı sürekli kılacağımızı Saygılarımla ifade etmek isterim.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here