Karatede Gençlik Spor Kulübü Farkı

0
313

karateciler2İlçe Spor Müdürlüğünün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği “Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına” İskenderun Gençlik Spor Kulübü damgasını vurdu. Şampiyonada 5 birincilik 3’te ikincilik alan İskenderun Gençlik Spor Kulübü, takım halinde turnuvanın şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Kapalı Spor salonunda İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası karate şampiyonası büyük ilgi gördü. Şampiyonaya 8 sporcu ile katılan İskenderun Gençlik Spor Kulübünün 8 sporcusu da derece yaptı. Meryem Sıla Özturk, Emre Tezcan, Özer Culha, Mustafa Altunal ve Mehmet Süleyman Akın şampiyonada birinci olurken, Halit Göz, Selin Su İnal, Ahmet Ünler’de ikinci oldular.

Elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Bünyamin Göz; “Katıldığımız her müsabakalardan İskenderun’u en iyi şekilde temsil edip, derece ile dönüyoruz. İlçe Gençlik Müdürlüğünün de gerçekleştirdiği bu şampiyonada 5 birincilik 3’te ikincilik alarak takım halinde şampiyon olduk. Bu başarı elde eden sporcularımı canı gönülden kutlarken, böylesi bir organizasyonu İskednerun’da gerçekleştiren İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Ali Arıkoğlu’na da teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here