Karasayar; “Türkiye Koalisyonlu Hükümetlerde Hep Kaybetti”

0
193

orhan karasayar6Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Basınla Bir Araya Geldi…

Ak Parti’de üst üste 4. Dönem milletvekili adayı olan Milletvekili Orhan Karasayar ile Milletvekili Adayı Filiz Özçörekçi, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Hasan Baba Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Ak Partili İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katılım gösterdi.

Ak Parti’yi yeniden tek başına iktidar edebilmek amacıyla uğraş verdiklerini kaydeden Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Filiz Özçörekçi, Türkiye’de istikrarın Ak Parti’nin tek başına iktidarı ile sağlanabileceğini söyledi.

Ak Parti’nin seçim sloganı olan ‘İlk Günkü Heyecanla Yeniden” diyerek konuşmalarına başlayan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Ak Parti’nin iktidarlığı süresince Türkiye’miz her geçen gün büyüdü. Gelir seviyemiz sürekli yükseldi. Gelirler arttıkça yatırımlar için paylar arttı. Bizlerde Hatay’a daha fazla proje getirebilmenin mücadelesini verdik. 7 Haziran Genel seçimlerinde vatandaşlarımız koalisyonu tercih etti. Esas sorumluluk Ak Parti’ye verildi. Bu süreçte belli görüşmeler ve değerlendirmeler yapıldı. Anlaşma sağlanamadığı içinde ülkemizde koalisyon hükümeti kurulamadı. Bu fırsatın yakalanamaması erken seçimi de beraberinde getirdi.

orhan karasayar7

Biliyoruz ki Türkiye koalisyonlu hükümetlerde hep kaybetti. Özellikle 2002 öncesi ülkemizin yönetim sıkıntısını hep birlikte gördük.  Tek başına iktidarlığın aziz milletimize katkısını da hep beraber gördük. Ak Parti iktidara geldiğinde kişi başına düşen milli gelir 3 bin dolardı bugün 10 bin dolarlara dayandı. İhracatımız 35 milyar dolardan 160 milyar dolara çıktı. İnsanlarımızın refah seviyesi, alım gücü yaşam standardı bunları hep beraber gördük” dedi.

2002 yılı öncesi İskenderun’u anlatan Vekil Karasayar; “İskenderun’u dolaştığınızda 10 tane inşaat görmezdiniz. İnsanlar yatırım yapmazdı. Hatta oturdukları kendi dairelerini satıp faize yatıran vatandaşlarımızı hatırlıyorum. İskenderun’un 2002 yılından öncesi rant geliri şimdi ise yatırım geliri” diye konuştu. Sona eren konuşmaların ardından Vekil Karasayar ve Milletvekili Adayı Özçörekçi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here