Karasayar; “Kavga Yerine Sevgi ve Hoşgörüyü Benimsemeliyiz”

0
113

orhan karasayar6Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Kurban Bayramının, toplumda paylaşma duygusunu geliştiren, böylece sosyal adaleti, barışı, yardımlaşmayı ve kardeşliğin sağlanmasını temin eden dini bayramlarımızdan olduğunu kaydetti. Milletvekili Karasayar, bayram nedeniyle yayınladığı yazılı kutlama mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi;

“İnsanları sevgiye, barışa, kardeşliğe ve hoşgörüye yönlendiren bu günlerde aydınlık yarınlara ulaşmak için umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmemeliyiz. Huzur ve kardeşliğin önem kazandığı bayramlarda iyiye ve güzele yönelmeli, çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine sevgi ve hoşgörüyü benimsemeliyiz. Bu bayramı sadece kendimiz ve çevremizde yaşamayalım. Yoksullara, hastalara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, engellilere, şehit yakını ve gazilerimize, ilgiye muhtaç herkese bayramı yaşatmanın küçük bir fırsatını sunalım.

Milletçe birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri de yine yardımlaşma ve dayanışma içinde çözelim. Bayramlar bu anlamda güzel bir fırsattır. Bu kalbi duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here