Ak Parti’de Belde İstişare Toplantıları
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’a bağlı belde teşkilatlarının aylık istişare toplantılarında partililerle bir araya geldi. Bekbele, Sarıseki, Denizciler, Karayılan ve Azganlık Beldelerini ziyaret eden Karasayar, konuşmalarında çözüm sericini değerlendirdi. Karasayar; “Çözüm sürecinde bu ülkede birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin kaynaşması mutlaka sağlanacaktır” dedi.
Entrikaları El Ele Vererek Bozacağız
Aylık istişare toplantıları için belde-belde dolaşarak partililerle bir araya gelen Karasayar, çözüm sürecinin başarıya ulaşacağına inandığını belirtti. Milletvekili Orhan Karasayar yaptığı konuşmalarda güven ve istikrara vurgu yaparak; “30-40 yıldan beri Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini ve güçlenmesini istemeyen iç ve dış güçlerin oyunlarını, 76 milyon insanımızla birlikte bozacağız. İnsanlarımız, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi’si ve Sünni’si ile hepsi bir arada kenetlenmiştir. Çözüm sürecinde bu ülkede birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin kaynaşması mutlaka sağlanacaktır. Bu sorunu, sıkıntıyı Türkiye’ye yaşatanlar, rahat durmuyor. Bunların entrikalarını el ele vererek bozacağız. Sorun çözüldüğünde bundan sonra Türkiye’yi kimse tutamaz, durduramaz. Güven ve istikrarlı bir Türkiye, bölgesinde ve dünyada daha güçlü bir konumda hak ettiği yeri alacaktır” şeklinde konuştu.
Ak Parti ile siyasetin vizyonunun ve misyonunun değiştiğine de işaret eden Karasayar; “Eski siyaset anlayışı tarihe karıştı. Millet 10 yıldır Başbakan Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi desteklemeye devam etmektedir. Vatandaş şöyle geriye dönüp bir baktığında eski dönemlerle bugünü karşılaştırarak, Ak Parti’nin büyük hizmetlerinin farkına varmaktadır” diye konuştu.
Belde teşkilatlarının aylık istişare toplantılarına Milletvekili Karasayar’ın yanı sıra, Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Ferzi ile diğer ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.