Karaağaçspor Zirvede Rahat: 12-0

0
99

Hatay Amatör Küme U-15 Gençler Ligi D Grubu Karşılaşması

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-15 Ligi D Grubunda mücadele eden Karaağaçspor, zirve yolunda seri galibiyetlerine devam ediyor.

Karaağaçspor U-15 Futbol takımı Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Kırıkhan Belediyespor U-15 takımını her iki yarıda atılan gollerle 12-0 mağlup etti. Karşılaşma öncesinde Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için saygı duruşu yapıldı.

Hatay Bölgesi Hakemlerinden Sergen Gençoğlu, Mehmet Güzelburç ile Serdar Kahraman’ın yönettiği müsabakada ev sahibi Karaağaçspor’un gollerini Beyhan Güler (3), İbrahim Acar (2), Barış Yaman (2), Ali Kanat, Hasan Atalay Ulus, Gökdeniz Gök, Ali Ozan Yangın, İzzet (k.k) attı.

Lider Kayraspor’un Galibiyet Serisi Devam Ediyor

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-15 Liginin C Grubunda mücadele eden İskenderun Kayraspor ise Arsuz Gözcüler Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Gözcülerspor’u her iki yarıda atılan gollerle 5-0 mağlup etti.

İskenderun Kayraspor’un gollerini Ahmet Can Elmacı (2), Rıdvan Dönmen (2) ile Ahmet Toprak attı. Alınan bu sonucun ardından Kayraspor, 22 puan ile grubunda liderliğini sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here