Karaağaçspor, Samandağspor’u 4 Golle Uğurladı

0
218

karaağaçspor12014-2015 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Gurubunda mücadele eden Karaağaçspor, ligin 16. haftasında yapılan karşılaşmada Samandağspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-0 mağlup etti. Temsilcimiz Karaağaçspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 22’ye yükseltti. Haftayı yenilgiyle kapatan ve küme düşme hattında bulunan Samandağspor’da 7 puanda kaldı.

Dörtyol Esnafspor Puan Kaybetti

Aynı grupta play-off hesapları yapan takımlardan Dörtyol Esnafspor ise Dörtyol ilçe sahasında oynanan karşılaşmada Tavla Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı. Dörtyol Esnafspor alınan bu sonucun ardından puanını 35’e çıkarttı. Puan cetvelinin son sıralarında bulunan Tavla Gençlikspor’da puanını 11’e yükseltti.

Grupta günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Armutluspor: 0- Defne Gençlikspor: 0, Kırıkhan Gücüspor: 6- Bekbele Gençlikspor: 0.

Aşırı Yağan Yağmur Maç Erteletti

Bu arada Hatay 2. Amatör kümede mücadele eden takımlardan Arsuz Belediyespor ile Hassa Belediyespor arasında Gözcüler sahasında oynanması gereken karşılaşma, aşırı derecede yağan yağmur nedeniyle maçın hakemleri tarafından ertelendi. Bu karşılaşmayla ilgili son kararı Futbol İl Tertip Kurulu verecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here