Kaptanoğlu; “Başarı Hepimizin!”

0
357

yüzme ihtisas5İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü 2014 yılının kısa bir değerlendirmesini yaptı…

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, 2014 yılının kısa bir değerlendirmesini yaptı. Kulüp olarak büyük başarılara imza attıklarını kaydeden Kaptanoğlu, yüzme ve sutopunda çıtayı daha üst seviyelere taşımak hedefinde olduklarını da kaydetti.

Tüm başarılara ekip ruhuyla imza attıklarına da dikkate çeken Kaptanoğlu; “İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak yıl boyunca Yüzme ve Sutopu dallarında ilimizi birçok kategoride temsil ettik. Yüzmede 3 yıldır elimizde bulundurduğumuz kız ve erkek kategorilerinde ‘Hatay Şampiyonluğu’ başarımızı bu yılda gerçekleştirerek 4. kez üst üste kızlarda ve erkeklerde ilimizi temsil etmeye hak kazandık. Adana’da yapılan Yüzme Finallerinde ise Türkiye’de ilk on takım arasına girmeyi başardık.

3 İskenderunlu Milli Takımda

Özellikle sutopunda bu sezon altın çağımızı yaşadık. Türkiye Küçük Erkekler Sutopu 2. Ligini Türkiye 3’cüsü, geçen yıl yükseldiğimiz Türkiye Bayanlar Sutopu 2. Ligini de Türkiye 2’cisi olarak tamamladık. Geçtiğimiz yıllarda millilik başarısı gösteren, Elisa Kenar ve Meryem Naz Süral’dan sonra, Ayşe Özgün Kılıç adlı sporcumuzu 1998 Bayan Sutopu Milli Takımına kazandırdık.

yüzme ihtisas6

Aksaray’da düzenlenen Türkiye Gençler Açık Küme Sutopu Müsabakaları ile Kayseri’de düzenlenen Türkiye Ümitler Sutopu Müsabakalarında Türkiye Şampiyonluğu, Bursa’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Sutopu Müsabakalarında Türkiye İkinciliğini kazandık. Böylece sezon başında hedeflediğimiz üç kategoriden ikisinde Türkiye Sutopu 2. Ligine yükselmeyi başardık” diye konuştu.

2. Ligde 4 Takım…

Sutopu 2. Liginde 4 takımla mücadele edeceklerini de hatırlatan Kaptanoğlu; “Önümüzdeki sezon kulübümüz, Türkiye Sutopu Federasyonu 2. Liginde Küçük Erkekler (U-14), Ümit Erkekler (U-17), Genç Erkekler (U-19) ve Bayanlar olmak üzere toplam 4 kategoride ilimizi temsil edecektir. Amacımız 2014-2015 sezonunda Yüzme ve Sutopunda çıtayı daha üst seviyelere taşımak olacaktır.

Kulübümüz tüm bu başarıları; sporcu, antrenör ve aile üçgeni içerisinde, yönetim kurulumuz ve İskenderun Deniz Ticaret Odası’nın desteği ile ekip ruhu içerisinde gerçekleştirmiştir. Benimle birlikte başarı için emek veren Yüzme antrenörlerimiz Esin Kakeci, Deniz Tümkaya, Caner Güldür’e, Sutopu antrenörlerimiz Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe’ye ve emeği geçen tüm İskenderun Yüzme İhtisas ailemize teşekkür ederim. Bu başarı hepimizindir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here