Kapkaççılar Suçüstü Yakalandı

0
108

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapkaççıları suçüstü yakaladı. Bir haftada ondan fazla kapkaç olayına karıştıkları iddia edilen iki şüpheli, polisin tuzaklama yöntemi ile kurduğu sistemle son işlerinde kaçarken motosikletten düşmeleri sonucu yaralı olarak yakalandı.

İskenderun’da son bir hafta içerisinde aralarında üniversite öğrencisi ve öğretmenin de bulunduğu 10’dan fazla kadın, kapkaççıların saldırısına uğradı. İki kadının çantasını vermemek için direnmesi sonucu yaralandığı olaylarda kapkaççıları yakalamak için geniş çaplı araştırma yapan emniyet birimleri, olayların sıkça yaşandığı yerlere kadın ve erkeklerden oluşan sivil polisler yerleştirdi. Yüzlerini poşu ile saklayan kapkaççılar deniz alayı mevkiinde bir kadının çantasını çalmak istedi. Kadının direnmesi ve bağırarak yardım istemesi sonucu panikleyerek kaçan şüpheliler, Mustafa Kemal Mahallesi’ne yöneldiler. MOBESE merkezinden de takibe alınan kapkaççılar, yolda çocuğuyla yürümekte olan bir kadının çantasını çalmak üzere hareket etti. Ancak kapkaççılar, bölgede sivil vatandaş kılığında devriye yapan polislerin müdahalesi sonucu kaçmaya çalıştı. Polislerin motosikletin üzerine atlaması sonucu mucur yolda düşerek yaralanan iki şahıs, kıskıvrak yakalandı.

Hırsızlık, uyuşturucu, ve adam yaralama gibi suçlardan sabıkaları bulunduğu iddia edilen Şahin İ. (26) ve Eser K. (25), “Biz kapkaç yapmadık” diyerek kendilerini savundu. Sorgulanmaları için emniyete götürülen zanlıların son bir haftada gerçekleşen kapkaç olaylarının failleri oldukları ve mağdur kadınların şüphelileri teşhis ettikleri belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here