Kanalizasyon Hatları Onarım Çalışmaları Hızla Sürüyor

0
18

İskenderun genelinde, uzun yıllardır bakımı, temizliği yapılmadığı için şehrimizin kronik problemi haline gelen kanalizasyon hatları ve bacalarının temizliği başta İskenderun Belediyesi çalışanları olmak üzere Gaziantep, Konya ve Kayseri Kanalizasyon ekipleri tarafından yapılmaya başlandı.

Gece gündüz devam eden çalışmaları gece saatlerinde yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez; “Uzun yıllardır bakımı, temizliği yapılmadığı için şehrimizin kronik problemi haline gelen kanalizasyon hatlarımız ve bacalarının temizliği başta İskenderun Belediyesi çalışanları olmak üzere Gaziantep, Konya ve Kayseri Kanalizasyon ekipleri tarafından yapılıyor. An itibarı ile sahadaki ekiplerimiz insanüstü gayret göstererek 32 saattir aralıksız çalışıyor. Bu çalışmalar yüzünden yaşanan su kesintisi bir kaç saat içerisinde giderilecektir.

Siz hemşerilerimize destek, sabır ve anlayışınız için, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve KOSKİ Genel Müdürü İsmail Türkoğlu, kentimizde görev yapan GASKİ, KOSKİ ve KASKİ daire başkanları ile ekiplerine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here