Kahraman; “Hatay’daki Gerginliğin Çözümü Biziz”

0
85

hakan kahraman2CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı Dr. Hakan Kahraman, Hatay’da yaşanan ‘gerginliğin’ çözümünün kendilerinde olduğunu belirterek, “Hatay’da toplumsal barışı sağlayacak, gerginliği giderecek yegâne parti CHP’dir” dedi.

Kahraman, Hatay’da uzun zamandır vatandaşın moralinin bozuk olduğunu ifade ederek, toplumsal barışı sağlama ve Hatay’da uzlaşıyı yeniden inşa etmek için aday adayı olmak üzere yola çıktığını söyledi. Hatay’ın aldığı göçler ve sığınmacılar yüzünden zor günler yaşadığını anlatan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. Hakan Kahraman, “Bütün bu sorunların üstesinden; proje üreterek, uzlaşıyla toplumsal barışa katkı sağlayarak yerel yönetimler gelebilir. Hatay’da şimdiye kadar bu sağlanamamıştır” diye konuştu. Yerel yönetimde “katılımcılık” ve “çoğulculuk” ilkelerini gözeteceklerini bildiren Kahraman, ilin ekonomik yapısını da mercek altına aldıklarını belirtti.

Hatay’da bir sektörel daralmanın söz konusu olduğuna dikkati çeken Kahraman, “Güzel Hatay’ımız başta turizm olmak üzere yeni sektörlerle tanışmalı ve yeni istihdam imkanları yaratmalıdır. Biz bunun için hazırlıklıyız ve üzerimize büyük bir sorumluluk düştüğünün farkındayız” dedi.

“Bütün Hataylıların Belediye Başkanı Olacağım”

Yerel yönetimlerin bir tür “yerel iktidarlar” olduğunun altını çizen Kahraman, vatandaşların derdine derman olmak için gece gündüz çalışıp projeler geliştirdiklerini anlattı. Kahraman, sorun çözen alternatif seçenekler üretebilen, doğaya, kente, insanına sahip çıkan onları gözeten bir yönetişim anlayışla 24 saatini Hatay’a ayıracağını bildirdi. Kahraman, “Hataylının derdi benim derdim, sevinci sevincim olacak. Onlarla ağlayıp onlarla güleceğiz. Vatandaşlarımızın talepleri, onurlu ve çağdaş bir kentte yaşam isteklerinin takipçisi olacağız ve onların hassasiyetlerini daima gözeteceğiz. Ayrım yapmadan, hangi görüşten olursa olsun bütün Hataylıların belediye başkanı olacağım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here