Kahkaha Yogası Eğitmeni Eser Mutlu İkem’e Geliyor

0
445

“Kahkaha Yogası” Eğitmeni Eser Mutlu, İkem Kolejinin davetlisi olarak, öğretmen ve öğrencilere başarıların devamı adına kahkaha yogası eğitimi vermek için 19 Ocak 2013 tarihinde İskenderun’a gelecek.

Mutlu, İkemli öğrencilere vereceği terapi eğitiminde; kahkaha yogası nedir ve faydaları, dünyada kahkaha yogası, kahkaha yogasında nefes teknikleri, nefes farkındalık uygulama, kahkaha meditasyonu ve uygulama, rahatlama ve uygulama, kelime anlamsız dil ile konuşma egzersizleri (Gibberish), sevinç duygusu ile çalışmak ve farkındalığımız, hayatımıza kahkahayı katmak ve tekniği, okulda kahkaha yogası uygulama, tek başına uygulama teknikleri, içimizdeki çocukla tanışma konularını ele alacak.

Öğretmen ve öğrenciler, etkinlikle birlikte nefes almayı öğrenecek, rahatlayarak sevinç duygusu yaşayacak, kahkahayı içselleştirerek kendinde pozitif değişimi başlatacak, daha enerjik, daha motive olup kendine güveni artacak, pozitif enerji yaymaya başlayacak, problemler karşısında hızlı ve çözüm odaklı olacak.  Eğitim takım ruhu ve kişisel eğitime katkı sağlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here