Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Antakya Belediye Başkanı Savaş’a Nezaket Ziyareti

0
246

kadın girişimciler3Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği – Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seçil Akgöl ve beraberinde bulunan kurul üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

TOBB – ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seçil Akgöl, çalışmaları hakkında Başkan Savaş’a bilgiler verirken, ildeki kadın girişimcilerin daha aktif ve verimli olması için Belediyenin desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Karşılıklı hoş sohbet şeklinde geçen nezaket ziyaretinde Belediye Başkan Lütfü Savaş, kurumsal olarak girişimci kadınları desteklediklerini ve bu amaç doğrultusunda eski Stadyum semt pazarının yıkılarak yeniden inşa edilip modern bir tesis yapıldığını, aynı mekânda HAT-MEK adı altında çoğunluğunu hanımların oluşturduğu kursiyerlere 9 ayrı branşta kurs verildiğini belirtti.

Mevcut kurslarda isteyen herkesin bedelsiz başvuru hakkına sahip olduğunu dile getiren Başkan Savaş, “Amik ovasının pamuğunu iplik haline dönüştüren kursiyerlerimiz, bu iplikten kumaşlar ve elbiseler yapma imkânına sahip oldular. Semt pazarı kompleksinde haftanın iki günü hanımlara yönelik stant açılarak ve bayanlarımız kendi el emeklerini sergileyerek satış yapma olanağına sahip olacaklar. Böylelikle ev hanımlarımıza alternatif bir gelir elde etme imkânı kazandırılmış olacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here