Kaçak Akaryakıt Deposundaki Patlamada Ölenler Toprağa Verildi

0
93

depo yangını1Antakya’ya bağlı Tanışma köyünde Jandarma operasyonu sırasında depo sahibinin kaçak akaryakıtları ateşe vermesi sonucu olay yerinde hayatını kaybeden 9 kişiden 8’i Tanışma, 1’i ise Bitiren köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Patlamada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mahmut Güllü de önceki gün Tanışma köyünde toprağa verilmişti.

Patlamanın ardından otopsi için Adana’ya gönderilen cenazeler, DNA sonuçlarının alınmasının ardından gece saatlerinde Antakya’ya getirildi. Daha sonra olayın yaşandığı Tanışma köyüne getirilen cenazeler, köy meydanında okul sıralarının üzerine konuldu. Cenazeleri gören yakınları, sinir krizleri geçirdi.

Kaçak akaryakıt bidonlarının ateşe verilmesi sonucu depoda yanarak hayatını kaybeden Şükrü Cinler’in cenazesi, Bitiren köyünde toprağa verilirken, Ahmet Karabiber (35), İbrahim Bayraktar (27), kardeşi A.Gaffur Bayraktar (32), Ali Bayraktar (27), Ahmet Bayraktar (31), Hikmet Danış (30), Mustafa Arslan (26) ve Ahmet Güllü’nün (26) cenazeleri Tanışma köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here