Jandarma Huzur ve Güven Ortamının Tesisi İçin Çalışmasını Sürdürüyor!

0
16

Hatay il Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Düzensiz Göç ile mücadeleye yönelik 35 noktada yol uygulaması gerçekleştirirken, kaçakçılıkla ilgili de operasyonlar düzenledi. Yol uygulamasında 110 aranan şahıs yakalanırken, kaçakçılara yönelik operasyonlarda ise gümrük kaçağı sigara, elektronik sigara ve cep telefonu gibi birçok madde ele geçirildi.

Jandarma Ekipleri, Hatay İli genelinde 23 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında Düzensiz Göç ile mücadeleye yönelik 35 uygulama noktasında 636 personel ile yol uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama neticesinde, 110 aranan şahıs, 75 Suriye uyruklu düzensiz göçmen, 4 organizatör yakalandı ve 25 yabancı uyruklu şahsa toplamda 83.731 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca uygulama esnasında; 114 gr. Eroin, 49 gr. Metanfetamin de ele geçirilirken, olayla ilgili şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemlere de başlandı.

Kaçakçılıkla da Mücadele Sürdürülüyor

İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Antakya İlçesi Ovakent Mahallesinde 1 Ekim 2023 tarihinde şüpheli 1 şahsın evinde ve işyerinde arama gerçekleştirildi. Arama neticesinde; 4.570 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 68 paket pro,  235 adet elektronik sigara, 36 adet elektronik sigara likiti, 17 adet cep telefonu ve 16 adet airpods pro kablosuz kulaklık ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanırken, yakalanan bu şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here