İTSO’nun İlk URGE Projesi İçin Çalışmalar Başladı

0
13

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) olarak başvurusu yapılan, odanın ilk UR-GE Projesi olan “Filtre ve Yan Sanayisi İhracat Takımı Projesi” Ticaret Bakanlığı tarafından kabul gördü.

URGE (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi) T.C. Ticaret Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi kapsamında yürütülen bir programdır. Program kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ilk URGE Projesi için Ticaret Bakanlığı’ndan onay aldı ve projenin İhtiyaç Analizi sürecine başlandı.

Projenin İhtiyaç Analizi çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılan İftar Programı firmaların katılımı ile gerçekleştirildi.

Bölgemiz açısından önem arz eden projeye katılım sağlayan firmalara, Prof. Dr. Sayın Onur Balcı, Doç. Dr. Sayın Gökhan Ceyhan ve Sistem Global Yetkilisi Sayın Zuhal Kardeşler yardımcı oldu.

URGE Projesi İhtiyaç Analizi çalışmaları kapsamında yapılan iftar programına İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Prof. Dr. Onur Balcı, Doç. Dr. Gökhan Ceyhan, Sistem Global Yetkilisi Zuhal Kardeşler, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve URGE Proje Birim Sorumlusu Dilek Yalçın katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here