İTSO’dan İskenderun’a Kaçış Rampası Müjdesi

0
44

İskenderun-Belen Devlet Karayolu’nun İskenderun girişinde sıkça yaşanan kazaların tekrar yaşanmaması amacıyla İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ilgili güzergâha kaçış rampası yapılması girişimi olumlu sonuçlandı.

Bölgeye yapılması planlanan 580 metrelik kaçış rampası projesi Karayolları Genel Müdürlüğü 5. Bölge tarafından onaylandı.

Bölge Müdürlüğü tarafından ilgili güzergâhta topografik yapı, imar durumu, mevcut yapılaşma ve trafik güvenliği göz önünde bulundurularak projelendirilen kaçış rampası ile ilgili kamulaştırma planı hazırlandı ve Kamu Yararı alınmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü’ne gönderildi.

İTSO tarafından yapılan açıklamada; “Kamu Yararı Kararı’nın alınmasına müteakip kamulaştırma çalışmalarına başlanarak, kaçış rampasının en hızlı şekilde tamamlanacağının ve konunun takibimizde olduğunu kamuoyunun bilgisine sunar, bu konuda bizlere destek olan tüm bölge milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here